Slide One

Stap voor Stap door de scheiding

Slide Two

Jullie bepalen de uitkomst
en de toekomst

Kosten

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Ik hou van betrouwbaarheid en duidelijkheid. Dit zie je ook terug in mijn tarieven, zonder verrassingen achteraf.

Mediation bij scheiden

Ik werk voor een uurtarief van € 150,00 per uur, dit is € 75,00 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Ben je ondernemer? Dan zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting.

Wil je een pakketprijs zodat je weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan? Ik werk met een vast pakketprijs dat afhankelijk is van je situatie. Tijdens het informatiegesprek GEEF ik je een pakketprijs voor de gehele scheiding inclusief rechtbankkosten.

Mediation na scheiding

Ik bied het ouderschapsmediation pakket aan, zo weet je allebei waar je aan toe bent. Hiervoor krijg je 2 gesprekken, een herberekening alimentatie/kinderkostenrekening en een addendum ouderschapsregeling c.q. convenant met alle hernieuwde afspraken.

Veel gestelde vragen

Afspraak in de avond of in het weekend?

Het is in overleg mogelijk om een afspraak te maken voor in de avonduren en in de weekenden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

Ik kan niet komen op een afspraak en nu?

Het kan altijd gebeuren dat je niet naar een afspraak kan komen. Laat  mij dat 48 uur van te voren weten, dan is dit geheel kosteloos en plannen we snel weer een afspraak in.

 

Kan ik ook stoppen halverwege het traject?

Je bent altijd vrij om te stoppen tijdens het scheidingstraject bij mij. Er is bij mijn alles-in-1 pakket geen restitutie mogelijk voor de niet (volledig) gebruikte diensten. Wanneer ik voor je op uurtarief werk, zal ik alleen de gemaakte uren in rekening brengen.

 

Zijn er nog andere kosten die ik moet betalen?

Als jullie getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben(met of zonder kinderen) moeten de gemaakte afspraken die zijn vastgelegd in de overeenkomst samen met het (eventuele) ouderschapsplan ingediend worden de rechtbank. Hiervoor werkt Lisiane Mather Scheidingsspecialist samen met een advocaat. De advocaatkosten en de kosten voor de rechtbank bedragen ca € 240,00 per persoon

App