Slide One

Stap voor Stap door de scheiding

Slide Two

Jullie bepalen de uitkomst
en de toekomst

Lisiane Mather Scheidingsspecialist

Mijn naam is Lisiane Mather. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen én ik ben gescheiden. Als vertrouwenspersoon zet ik mensen in hun kracht door een combinatie van oprechte interesse, duidelijke communicatie, een luisterend oor en een open, empathische houding. Ik ben analytisch ingesteld waardoor ik complexe vraagstukken snel doorgrond. Met mijn creativiteit en aanpakmentaliteit komen we tot positieve oplossingen voor alle betrokkenen.

Ik heb logopedie, arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid en Master in Business Administration (MBA) gestudeerd en heb daarna jarenlang als manager gewerkt in het bedrijfsleven.

Thuis ben ik moeder van vier tienerkinderen: drie zoons en een dochter, onder wie een tweeling. Inmiddels ben ik heel gelukkig met een gescheiden man met ook twee prachtige (tiener)kinderen. Wij wonen in Haarsteeg, een mooi dorp tussen Waalwijk en Den Bosch.

Lisiane Mather Scheidingsspecialist portret

Scheidingsspecialist

Bij een echtscheiding komt er veel op je af. Je kunt je erg onzeker voelen. Niet alleen door het plotseling kwijtraken van de vastigheid van je relatie, maar ook door alle informatie die op je afkomt. Er moet als je uit elkaar gaat veel geregeld worden, terwijl je mogelijk in het moeilijkste deel van je leven zit.

Tijdens de scheidingsbegeleiding leg ik de nadruk op het ontzorgen van de partners die gaan scheiden. Daarbij is veel aandacht voor de wensen van beide partners (en indien er kinderen aanwezig zijn voor de belangen van de kinderen). Ik geef duidelijkheid en overzicht waardoor er weer rust ontstaat en jullie beter beslissingen kunnen nemen in een moeilijke periode.

App